felyx in de media

Vanaf dit voorjaar rijden er tweehonderd elektrische deelscooters van Felyx rond door Den Haag. Een pilot om de stad leefbaarder maken.

Read article

In de Amsterdamse en Rotterdamse straten zie je ze steeds vaker voorbij komen: de donkergroene elektrische deelscooters van Felyx. Vanaf april komt daar Den Haag bij. "We zijn een aanvulling op het openbaar vervoer."

Read article

Waarin precies, wist Quinten Selhorst niet, maar wel dat hij samen met beste vriend Maarten Poot wilde ondernemen. Het werd Felyx, een bedrijf in elektrische deelscooters.

Read article

In Amsterdam en Rotterdam zie je er inmiddels al honderden rijden: de groene Felyx-scooters. In maart 2019 volgt Den Haag met tweehonderd scooters. En met 50.000 gebruikers is de groene opmars nog lang niet ten einde. De elektrische scooters huur je per minuut met een app op je smartphone, maar vanaf volgend jaar is ook een abonnement in aantocht.

Read article

Uber is always the first thing you think of when you need a ride from one place to another. But in the Netherlands, Uber is one of the costliest modes of transport, when compared to other countries in Europe.

Read article

Een tiental Nederlandse startups heeft het geschopt tot de lijst met de honderd beste startups uit Europa in de nieuwste editie van het prestigieuze Amerikaanse technologiemagazine Wired.

Read article

In 2018, The Netherlands is attracting a lot of innovative startup founders and smart investors. All thanks to supporting tech ecosystem, the country offers.

Read article

Het elektrische deelscooterconcept felyx gaat uitbreiden naar Rotterdam. De expansie is mogelijk dankzij een investering van 2 miljoen euro.

Read article

De elektrische deelscooterdienst felyx breidt uit naar Rotterdam. Samen met MobPro gaat het duurzame groei voor de app realiseren in de havenstad.

Read article

Het elektrische deelscooterconcept felyx breidt uit naar Rotterdam. De expansie is mogelijk dankzij een investering van 2 miljoen euro van verschillende particuliere investeerders en ABN AMRO.

Read article

Rotterdam krijgt elektrische deelscooters. Felyx, een bedrijf uit Amsterdam start de komende maand met een proef in de stad. De bedoeling is dat de scooters overal kunnen worden opgepikt en achtergelaten.

Read article

The electric scooter startup felyx just raised €2 million in additional funding through a combination of private investors and the ABN AMRO bank. Earlier this year, felyx already raised €1 million to accelerate growth.

Read article

De donkergroene e-scooters van felyx behoren in Amsterdam al tot het straatbeeld, maar de start up zal binnenkort ook Rotterdam veroveren.

Read article

Het elektrische deelscooterconcept felyx gaat uitbreiden naar Rotterdam. De expansie is mogelijk dankzij een investering van 2 miljoen euro die is opgehaald bij verschillende particuliere investeerders en ABN AMRO.

Read article

Mede dankzij 3 miljoen euro groeigeld debuteert deelscooter-startup Felyx komende maand in Rotterdam met een vloot van maar liefst 324 elektrische scooters.

Read article

Deelscooterbedrijf Felyx biedt zijn deeldienst binnenkort ook in Rotterdam aan. Dankzij een investering van 2 miljoen euro komen daar 324 e-scooters in omloop, naast de 108 die al in Amsterdam rondrijden.

Read article

Zes kilometer fietsen voor een afspraak van dertig minuten is net te lang, dus je pakt toch maar de auto. Maar met de auto van A naar B komen in de Amsterdamse binnenstad is meestal geen feest.

Read article

Wie zich in Amsterdam snel van A naar B wil verplaatsen, kan vanaf 1 juli gebruikmaken van elektrische deelscooters.

Read article

Felyx offers shared electric scooters as a new urban mobility concept. Our convenient and affordable scooters can be located and activated through an app and parked at any destination ("free-floating").

Read article

Hun idee wordt al vergeleken met het roemruchte witte fietsenplan uit de jaren zestig. Ondernemers Maarten Poot en Quinten Selhorst bedachten de elektrische deelscooter, bedoeld als alternatief voor het openbaar vervoer in het drukke Amsterdam.

Read article

Een elektrische huur-scooter die je overval kunt oppikken en neerzetten, vanaf deze zomer kan het in Amsterdam.

Read article

Deelauto's zijn een succes en ook de fiets is er in de deelvariant. Binnenkort starten twee ondernemers met scooters die je overal moet kunnen vinden.

Read article

Met een elektrische deelscooter door Amsterdam: vanaf deze zomer moet het mogelijk zijn. De Amsterdamse start-up Felyx gaat elektrische scooters verhuren, voor 30 cent per minuut.

Read article

Wie zich in Amsterdam snel van A naar B wil verplaatsen, kan vanaf 1 juli gebruikmaken van elektrische deelscooters.

Read article

Vanaf deze zomer verhuurt de Amsterdamse startup Felyx elektrische scooters voor 30 cent per minuut, zonder abonnement.

Read article

Vijftig jaar nadat de gemeenteraad de eerste voorstellen afschoot, krijgt Amsterdam alsnog een 'wittefietsenplan', een vorm van gratis openbaar vervoer met rijwielen.

Read article