Prijzen

Op deze pagina vind je meer informatie over onze prijsmodellen in België en felyx for business.

Reis sneller door de stad

felyx kost ongeveer hetzelfde als het openbaar vervoer en is bijna altijd goedkoper dan de auto of een taxi, omdat je sneller door de stad kunt rijden en je geen parkeer- en brandstofkosten hebt.

pay per minute

Betaal per minuut

Bij felyx betaal je alleen voor wat je gebruikt. Dus rijd door de stad voor €0,30/min zonder verborgen kosten. Zowel binnen- als buiten het servicegebied kun je overal een felyx parkeren waar en wanneer jij wilt voor €0,15/min.

Voordeelpakketten

Ben jij een echte fan van felyx en wil je graag wat geld besparen? Koop dan één van onze voordeelpakketten via onze website of via de app. Je bespaart tot 17% en kunt al rijden vanaf €0,25 per minuut. Geniet van je ritje!

XL Pakket

60 minuten

 

€16,-

 

In plaats van €18,-

Je bespaart

3ct

per minuut

De minuten zijn 1 maand geldig.

Populair

XXL Pakket

120 minuten

 

€31,-

 

In plaats van €35,-

Je bespaart

4ct

per minuut

De minuten zijn 2 maanden geldig.

XXXL Pakket

300 minuten

 

€75,-

 

In plaats van €88,-

Je bespaart

5ct

per minuut

De minuten zijn 3 maanden geldig.

felyx for business

Geef je collega’s een snelle, gemakkelijke en duurzame manier om door de stad te reizen. Voor een vaste prijs per maand heb je felyx e-scooters voor je organisatie. Geniet van alle voordelen van het hebben van een elektrische scooter, maar draag niet de lasten om er een te bezitten.

Meer informatie
felyx_rotterdam_extra_scooters

Dynamic pricing

Sinds februari 2020 hebben we een nieuw prijs model voor onze e-scooters, waardoor we de beschikbaarheid van onze e-scooters vergroten (alleen in Den Haag en Brussel). Dit noemen we dynamic pricing. Op een speciale webpagina lees je waarom we dit doen, hoe het werkt en wat het toevoegt voor jou.

Meer informatie