felyx for business

Dé mobiliteitsoplossing voor jouw organisatie.

Reis snel, makkelijk en duurzaam

Upgrade het mobiliteitsaanbod van jouw organisatie met een snelle, gemakkelijke en duurzame manier om door de stad te reizen. Geniet van alle voordelen van het hebben van een elektrische scooter, maar draag niet de lasten om er een te bezitten.

Makkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik

Gebruik de intuïtieve app om een e-scooter te vinden, reserveren, activeren en op slot te zetten. Jouw medewerkers hebben geen sleutels meer nodig, alleen hun smartphone. Makkelijk, he?

Full service

Full service

Geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat de e-scooters altijd een volle batterij hebben en in perfecte staat zijn. Zo kunnen jij en je collega’s je focussen op het bedrijf.

Duurzaam

Duurzaam

Onze e-scooters zijn 100% elektrisch en stil. Dus je valt niemand er mee lastig, zelfs de natuur niet. Jij en jouw organisatie dragen bij aan een schone en duurzame stad.

De keuze is aan jou

Wij begrijpen dat elke organisatie andere wensen en behoeften heeft. Daarom bestaat felyx for business uit drie niveaus. Ben je op zoek aan een one-size-fits-all oplossing of heb je meer behoefte aan iets persoonlijks? Bekijk de opties hieronder. Aan jou de keuze.

Bedrijfsvouchers

Voor een gereduceerd tarief krijgen jij en je collega’s een aantal minuten die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Pakket op maat nodig? Wij denken graag met je mee.

Meer informatie

Premium dedicated e-scooters

Wil je het nog grootser aanpakken? Geen probleem, dat is uiteraard mogelijk. Stel je voor, e-scooters in de kleur en branding van jouw organisatie. Klinkt goed, toch? Wij denken graag met je mee om een custom-made oplossing te vinden. Met onze premium dedicated e-scooters is de sky the limit.

Meer informatie

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in en we sturen je direct onze felyx for business whitepaper toe. Uiteraard nemen we zo snel mogelijk contact met je op.