Snel, betaalbaar & duurzaam door de stad reizen

Download de felyx app, maak een account aan en ontvang twee keer 10 gratis minuten.

Ontvang gratis rijminuten

Maak een account aan en ontvang twee keer 10 gratis minuten rijden. Je krijgt 10 minuten bij je inschrijving en nog eens 10 minuten na je eerste rit.

Registreren

felyx in Brussel

felyx biedt gedeelde elektrische scooters op ritbasis aan voor € 0,26 per minuut. In 3 simpele stappen kun je al gebruik maken van felyx. Gebruik de felyx app om de dichtstbijzijnde scooter te lokaliseren, reserveren en activeren.

In Brussel zijn er meer dan 600 volledig elektrische scooters beschikbaar.

Meer lezen

01

01

Vinden & huren

Met de felyx app vind je automatisch alle felyx scooters bij jou in de buurt.

Van zodra je een geschikte e-scooter gevonden hebt, kan je hem in een handomdraai reserveren. Dankzij de ingebouwde GPS, die ook een wandelroute voorziet, kan je de e-scooter makkelijk vinden. Ontgrendel de e-scooter via de app en starten maar!

Meer lezen

02

02

Rijden & Genieten

Binnen het servicegebied van felyx rijd je overal snel en zorgeloos heen.

Wij zorgen voor een volle accu. Elke felyx is uitgerust met een smartphonehouder en twee USB-laadpoorten. Zo kan je altijd handsfree navigeren en is je telefoon opgeladen wanneer je op jouw bestemming aankomt.

Meer lezen

03

03

Parkeren & afsluiten

Van zodra de e-scooter goed geparkeerd staat, kan je de huur beëindigen via de app.

Wanneer je op je eindbestemming bent aangekomen, parkeer je de e-scooter op een daarvoor bestemde locatie. Van zodra de e-scooter goed geparkeerd staat, kan je de huur beëindigen via de app. Achteraf kan je al jouw ritten en facturen raadplegen via de app.

Meer lezen

felyx app

Download de felyx app om gebruik te maken van onze e-scooters. Met de app vind je alle e-scooters in de buurt en maak je een reservatie. Een gereserveerde e-scooter kun je met de app activeren, je hebt dus geen sleutel of kaart nodig.

Hoeveel kost het?

felyx biedt gedeelde elektrische scooters aan op ritbasis, vanaf €0,25/min plus een starttarief van €0,50 per ritje. Binnen het servicegebied kun je overal een felyx pakken en gratis parkeren waar en wanneer jij wilt. De felyx app gebruik je om de dichtstbijzijnde e-scooter te lokaliseren, reserveren en activeren.

vanaf €0,25
per minuut

Parkeerkosten:
€0,10 per minuut

starttarief:
€0,50 per ritje

Cloud image decoration for section
Cloud image decoration for section

Over ons

felyx is een innovatieve startup met ambitieuze plannen voor duurzaam en gedeeld stadsvervoer.

Meer info
felyx_rotterdam_extra_scooters

Servicegebied

Gebruik de felyx app om te kijken waar een e-scooter zich bevindt, om hem te reserveren en te activeren. Elsene, Etterbeek, Sint-Gillis, Ukkel, Brussel centrum, Sint-Lambrechts-Woluwe en Watermaal-Bosvoorde. De grenzen van het servicegebied worden aangegeven door de groene lijnen en enkel binnen deze gebieden is het mogelijk om een e-scooter te activeren en te deactiveren.

Bekijk kaart

Vragen?

Heb je nog vragen? Ga dan naar onze meest gestelde vragen (FAQ).

Meer info