Snel, betaalbaar & duurzaam door Den Haag reizen.

Registreer je nu gratis via de felyx app en ontvang tijdelijk 30 rijminuten cadeau

felyx in Den Haag

felyx biedt gedeelde elektrische scooters op ritbasis aan voor € 0,30 per minuut. In 3 simpele stappen kun je al gebruik maken van felyx. Gebruik de felyx app om de dichtstbijzijnde scooter te lokaliseren, reserveren en activeren.

In Den Haag zijn er meer dan 200 volledig elektrische scooters beschikbaar.

Read more

01

01

Vinden & Huren

Met de felyx app vind je automatisch alle felyx scooters bij jou in de buurt.

Van zodra je een geschikte e-scooter gevonden hebt, kan je hem in een handomdraai reserveren. Dankzij de ingebouwde GPS, die ook een wandelroute voorziet, kan je de e-scooter makkelijk vinden. Ontgrendel de e-scooter via de app en starten maar.

Read more

02

02

Rijden & Genieten

Binnen het servicegebied van felyx rijd je overal snel en zorgeloos heen zonder last te hebben van verborgen kosten.

Wij zorgen voor een volle accu en het onderhoud. Elke felyx is uitgerust met een smartphonehouder en twee USB-laadpoorten. Zo kan je altijd handsfree navigeren en is je telefoon opgeladen wanneer je op jouw bestemming aankomt.

Read more

03

03

Parkeren & Afsluiten

Wanneer je op je eindbestemming bent aangekomen, parkeer je de e-scooter op een daarvoor bestemde locatie.

Van zodra de e-scooter goed geparkeerd staat, kan je de huur beëindigen via de app. Achteraf kan je al jouw ritten en facturen raadplegen via de app.

Read more

felyx app

Download de felyx app om gebruik te maken van onze e-scooters. Met de app vind je alle e-scooters in de buurt en maak je een reservatie. Een gereserveerde e-scooter kun je met de app activeren, je hebt dus geen sleutel of kaart nodig.

Hoeveel kost het?

felyx biedt gedeelde elektrische scooters aan op ritbasis, voor € 0,30/min. Binnen het servicegebied kun je overal een felyx nemen en gratis parkeren waar en wanneer jij wilt. Je gebruikt de felyx app om de dichtstbijzijnde scooter te lokaliseren, reserveren en activeren. Er staan in Den Haag meer dan 200 elektrische scooters voor je klaar om te gebruiken voor € 0,30/min.

€0,30
per minuut

Parkeerkosten:
€0,05 per minuut

Cloud image decoration for section
Cloud image decoration for section

Over ons

felyx is een innovatieve scale-up met ambitieuze plannen voor duurzaam en gedeeld stadsvervoer.

Over ons

Servicegebied

Gebruik de felyx app om te kijken waar een e-scooter zich bevindt, om hem te reserveren en te activeren. In Den Haag bedekken we het grootste gedeelte van het centrum, Scheveningen en omliggende buurten zoals het Statenkwartier, Benoordenhout en Bezuidenhout. De grenzen van het servicegebied worden aangegeven door de groene lijnen en enkel binnen deze gebieden is het mogelijk om een e-scooter te activeren en te deactiveren.

N.B. felyx e-scooters zijn gebonden aan het servicegebied van de stad waarin ze staan, het is dus niet toegestaan een e-scooter van bijvoorbeeld Den Haag naar Rotterdam te rijden.

Bekijk kaart

Vragen?

Heb je nog vragen? Ga dan naar onze FAQ (Frequently Asked Questions).

More info