Snel, betaalbaar & duurzaam door Amsterdam reizen

Download de felyx app, maak een account aan en ontvang tijdelijk 30 gratis rijminuten

felyx in Amsterdam

felyx biedt gedeelde elektrische scooters op ritbasis aan, voor €0,30 per minuut. In 3 simpele stappen kun je al gebruik maken van felyx.

Gebruik de felyx app om de dichtstbijzijnde scooter te lokaliseren, reserveren en activeren. In Amsterdam zijn er meer dan 100 volledig elektrische scooters beschikbaar.

Read more

01

01

Vinden & Huren

Met de felyx app vind je automatisch alle felyx e-scooters die bij jou in de buurt zijn.

Van zodra je een geschikte e-scooter gevonden hebt, kan je hem in een handomdraai reserveren. Dankzij de ingebouwde GPS, die ook een wandelroute voorziet, kan je de e-scooter makkelijk vinden. Ontgrendel de e-scooter via de app en starten maar.

Read more

02

02

Rijden & Genieten

Binnen het servicegebied van felyx rijd je overal snel en zorgeloos heen zonder last te hebben van verborgen kosten.

Elke felyx is uitgerust met een smartphonehouder en twee USB-laadpoorten. Zo kan je altijd handsfree navigeren en is je telefoon opgeladen wanneer je op jouw bestemming aankomt.

Read more

03

03

Parkeren & Afsluiten

Wanneer je op je eindbestemming bent aangekomen, parkeer je de e-scooter op een daarvoor bestemde locatie.

Van zodra de e-scooter goed geparkeerd staat, kan je de huur beëindigen via de app. Achteraf kan je al jouw ritten en facturen raadplegen via de app.

Read more

felyx app

Download de felyx app om gebruik te maken van onze e-scooters. Met de app vind je alle e-scooters in de buurt en maak je een reservatie. Een gereserveerde e-scooter kun je met de app activeren, je hebt dus geen sleutel of kaart nodig.

Hoeveel kost het?

felyx biedt gedeelde elektrische scooters aan op ritbasis, voor €0,30/min. Binnen het servicegebied kun je overal een felyx pakken en gratis parkeren waar en wanneer jij wilt. Je gebruikt de felyx app om de dichtstbijzijnde scooter te lokaliseren, reserveren en activeren. Er staan in Amsterdam meer dan 100 elektrische scooters voor je klaar om te gebruiken voor €0,30/min.

€0,30
per minuut

Parkeerkosten:
€0,05 per minuut

Cloud image decoration for section
Cloud image decoration for section

Over ons

felyx is een innovatieve scale-up met ambitieuze plannen voor duurzaam en gedeeld stadsvervoer.

Over ons

Servicegebied

Gebruik de felyx app om te kijken waar een e-scooter zich bevindt, te reserveren en te activeren. In Amsterdam bestrijken we het grootste gedeelte van het centrum en de levendige buurten Zuid, Oost en West. De grenzen van het servicegebied worden aangegeven door de groene lijnen en enkel binnen deze gebieden is het mogelijk om een e-scooter te activeren en te deactiveren.

N.B. felyx e-scooters zijn gebonden aan het servicegebied van de stad waarin ze staan, het is dus niet toegestaan een e-scooter van bijvoorbeeld Amsterdam naar Den Haag te rijden.

Bekijk kaart

Helmplicht in Amsterdam

Voor de veiligheid is het per 8 april 2019 in Amsterdam verplicht om met een snorscooter op de rijbaan te rijden met helm. Weten hoe dit precies werkt voor de e-scooters van felyx?

More info

Vragen?

Heb je nog vragen? Ga dan naar onze FAQ (Frequently Asked Questions).

More info